İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi mezunudur. Lise yıllarında başlayan desen ve karikatür çalışmaları profesyonel çalışma hayatıyla birlikte varlığını sürdürmüştür. Sanatçı 2015-2021 yılları arasında Sumi-e mürekkep resim sanatı üzerine atölye eğitimi almış, geleneksel olarak usta çırak esasına dayanan eğitimini atölyenin ileri düzeyinde tamamlamıştır. Japon estetik anlayışından derinden etkilenmiş, aynı zamanda samurayların yaşam felsefesini oluşturan Bushido kişisel gelişim ve liderlik atölyesine devam etmiştir. Yaklaşık on yıldır devam eden Sumi-e mürekkep resim çizim çalışmalarının yanında, bu kadim sanatın varoluşsal hikayesini, kendine has estetik anlayışı ve farklı kültürler üzerinde yarattığı etkiye yönelik ustaların izinde keyifli bir araştırma serüvenine dönüştürmüştür. 2020 yılından bu yana Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu hocaların rehberliğinde resim çalışmalarına devam etmektedir. Bugüne kadar üç kişisel sergi, pek çok karma sergiye katılan sanatçı, gelenekselin dışında farklı malzemelerin kullanımıyla lirik, kimi zaman soyut dışavurumcu ifade şeklini tuval üzerine de uygulayarak doğaçlama yoluyla resimlerine yansıtmaktadır.
1970 yılında doğan sanatçının genç yaşlarında resim öğretmenlerinin yönlendirmesiyle başlayan desen ve karikatür çalışmaları, katıldığı atölye eğitimlerinin desteğiyle, profesyonel çalışma hayatıyla birlikte varlığını sürdürmüştür. 2020 yılından bu yana Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu hocaların rehberliğinde resim çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.
İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesi mezunudur. Sanatçı 2015-2021 yılları arasında Sumi-e mürekkep resim sanatı üzerine atölye eğitimi almış, geleneksel olarak usta çırak esasına dayanan eğitimini atölyenin ileri düzeyinde tamamlamıştır. Japon estetik anlayışından derinden etkilenmiş, aynı zamanda samurayların yaşam felsefesini oluşturan Bushido kişisel gelişim ve liderlik atölyesine devam etmiştir.
Resimlerinde, kaos ile düzenin sınırında gezen fırça darbeleri coşkun ruh halini özgürce ifade eder. Teknik bakımdan, asitsiz doğal kağıtlar üzerine mürekkeple çizilen resimlerinde çok katmanlı mürekkep tonlarıyla sağlanan monokrom renk geçişleri hakimdir. Resim yapılan zemin, onun için nesnelerin ruhunu gösteren bir ayna niteliğinde olup figürler ise göründükleri gibi değil, zihinde bıraktıkları izdüşümleri üzerinden anlatılır.
Bugüne kadar üç kişisel sergi, pek çok karma sergiye katılan sanatçı, gelenekselin dışında farklı malzemelerin kullanımıyla lirik, kimi zaman soyut dışavurumcu ifade şeklini tuval üzerine de uygulayarak doğaçlama yoluyla resimlerine yansıtmaktadır.